Wie is Menno?

Mijn naam is Menno Hooiveld en sinds 2008 woon ik samen met mijn vrouw Laudy en mijn 2 fantastische zoons in Hoofddorp. Ruim 16 jaar was ik als vertegenwoordiger veel onderweg. Regelmatig kwam ik in situaties terecht waarbij ik dacht: waar heeft die zijn rijbewijs gehaald? Dat moet toch echt beter kunnen? Daarom besloot ik het stuur om te gooien en aan de slag te gaan als rijinstructeur.

Wat gaan we doen?

Samen gaan we aan de slag om te werken aan de kennis, vaardigheden en het inzicht die jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Daardoor ben jij straks een bewuste en verantwoordelijke weggebruiker. Samen Met Menno maken we zo het verkeer een stukje veiliger. Een win-win situatie dus! Hoe wij dat gaan doen lees je bij mijn werkwijze.

Mijn werkwijze

Met Menno hecht veel waarde aan eerlijkheid, transparantie, motivatie en doorzettingsvermogen.

Eerlijkheid begint bij mij bij het bepalen van het aantal lessen. Voordat wij samen de auto instappen, plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek met jou (en jouw ouders/verzorgers) om je beter te leren kennen. Daarna doen we een proefles. Hierdoor krijg ik een goed beeld van jou en kan ik inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Ik maak voor jou een lesplan op maat. Ook kijken we of we samen een klik hebben zodat jij Met Menno tot een goed eindresultaat komt.

Transparantie door middel van de PlanGo-app. Als 1 van de weinige rijscholen in Hoofddorp maak ik gebruik van de PlanGo-app. Dat is handig voor mij, maar ook voor jou. Hierin houd ik per les jouw vorderingen bij. Jij kan duidelijk zien hoe jij ervoor staat en wat jouw aandachtspunten zijn. Hierdoor word je niet verrast als er toch wat extra lessen nodig zijn. Ook lees je in de app terug wat wij in de vorige lessen besproken en behandeld hebben. Tevens worden hierin de betalingen in bijgehouden en kan je zien wanneer je volgende rijles gepland staat.

Motivatie brengt je verder, ook in de auto. Ik wil ervoor zorgen dat jij de lessen zo leuk en prettig mogelijk ervaart zodat bij jou altijd de juiste motivatie aanwezig is. Dit geldt natuurlijk ook voor de lesvoorbereidingen die jij moet gaan doen.

Doorzettingsvermogen is belangrijk in het leven. Zo ook bij het behalen van je rijbewijs. Het zal niet iedere les even goed gaan en dat is ook helemaal niet erg. Jij krijgt bij mij de ruimte om fouten te maken, want van je fouten kan je leren. Met het juiste doorzettingsvermogen ga je Met Menno je einddoel bereiken. Jouw rijbewijs!

Lijkt het je leuk om samen Met Menno jouw rijbewijs te halen? Laat dan nu je gegevens achter op het contactformulier. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of appen kan uiteraard ook.

De Lesauto

De auto’s van tegenwoordig worden steeds verder doorontwikkeld. Zo zijn er hulpmiddelen om het de bestuurder makkelijker te maken en om het verkeer zo een stukje veiliger te maken. Rijschool Met Menno vindt het belangrijk om les te geven in een auto waarbij je leert om gebruik te maken van deze hulpmiddelen, zodat jij straks goed voorbereid de weg op kan.
Je krijgt les in een BMW 116d uit november 2020. Deze vijfdeursauto is handgeschakeld en is rook- en dierengeur vrij. De auto is uitgerust met o.a. parkeersensoren, schakelindicatie, cruise control en navigatie. Ook heeft de auto een head-up display waardoor je blik altijd op de weg zal blijven. Deze hulpmiddelen mogen bij het examen gebruikt worden.

Stuur mij een bericht

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.